tiistai 1. lokakuuta 2013

Maailman toiseksi kallein kahvi (Kopi Luwak)


Sain ystävältäni tuliaisina yhden annoksen Kopi Luwakkia, joka on maailman toiseksi kallein kahvi. (Kallein on Black Ivory Coffee)

Yksi annos tätä kahvia maksoi kuulemma 9 euroa. Pulju.netistä samaa kahvia voi tilata 29 euron hintaan. Iso-Britanniassa annos tätä kahvia saattaa maksaa jopa 60 puntaa.

Maistan tätä kahvia ensi viikonloppuna, koska haluan nauttia sen mahdollisimman seesteisessa tunnelmassa. Samalla kirjoitan kahvista pidemmän kirjoituksen, jossa otan kantaa myös tämän kahvin haitallisiin lieveilmiöihin.


Ps. Tulen muuttamaan blogin ulkoasua helpommin lähestyttäväksi lähiaikoina. :)

1 kommentti:

 1. Hei!

  Lupasin auttaa tämän menestyvän Kickstarter-projektin perustajia saamaan hieman näkyvyyttää suomalaisessa mediassa. Projekti on menestynyt erinomaisesti maailmalla ja heidän sivuillaan on paljon kävijöitä Suomesta. Perustajat eivät ole osanneet vielä olla itse yhteydessä suomalaiseen mediaan. Lupasin siis auttaa hyvän asian puolesta. He tekevät projektin myötä hyvää istuttamalla kahvipensaan jokaista tukijaa kohden sekä edistävät kestävää kehitystä. Kyseessä on myös maailman ensimmäinen kahvikone, joka jauhamisen lisäksi paahtaa kahvin itse.

  Lisää Facebookissa: https://www.facebook.com/coffeechangers

  Kun kyseessä on suomalaisille sydäntä lähellä oleva aihe eli kahvi ja nyt useita kiinnostava aihe eli joukkorahoitus, kiinnostaisiko sinua tehdä tästä juttu?

  Linkistä saa nopealla vilkaisulla käsityksen mistä on kyse: www.kickstarter.bonaverde.com
  Projektin joukkorahoituksen osuutta on jäljellä enään 10 päivää ja he toivoisivat näkyvyyttä mahdollisimman pian Suomessa.

  Toimin itse tiedottajana ja välittäjänä Suomen kontakteille, eli jos haluatte esim. Skype-palaverin perustajan kanssa se onnistuu nopeallakin aikataululla. Minulla on suoraan antaa myös materiaalia (kuvat, dokumentit) liittyen projektiin.

  Alla vielä perustajan kommentit, jotka pyysi välittämään:
  - Our success as a European Venture in a US-crowd funding (fastest ever = funding goal in 12h)
  - Changing the world of coffee / empowering the Americas
  - Planting a coffee tree per backer in Nicaragua (see fb)
  (we have a couple more in store that we hopefully can release soon).

  Ystävällisesti, Mirva

  Mirva Danska
  mirva.danska@aalto.fi
  +358505430053

  VastaaPoista